Jeu-de-Boule demonstratie door NL Kampioen

Tijdens Petit Montmartre aan de Vliet op zondag 10 juli om 14.00 uur geeft Kees Koogje geeft een demonstratie jeu-de-boules.
De Rijswijkse Petanque Club ABA geeft acte de présence op dit evenement dat met Franse producten, brocante, lifestyle, du vin en du pain de pittoreske omgeving van Herberg Vlietzigt aan het Jaagpad geheel in Franse sferen brengt. Kees Koogje is ‘By far’ de beste petanque speler (echte jeu-de-boulers spreken van petanque) die Nederland kent. Kees Koogje, heeft met zijn 25 jaar alles al gewonnen wat er te winnen valt. Kees zal met enkele andere cracks van RPC ABA rond 14:00 uur een demonstratie geven. Leer het spel kennen waar deze spelers hun sport van hebben gemaakt.

Naast de demonstratie zijn er tijdens het gehele evenement leden van ABA aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met het spel dat op alle niveaus en door alle leeftijden kan worden beoefent. Laat je verleiden tot een partijtje jeu-de-boule dan ervaar jezelf hoe leuk het is.

RPC ABA is een Rijswijkse club. Het complex van RPC ABA, is aan het Lupinepad links van de Schilp en bestaat uit een ruime speelhal met een meer dan gezellige kantine omgeven door een groot aantal buitenbanen en een ruim terras waar het bij mooi weer goed toeven is. Naast de vele recreanten is RPC ABA ook de thuishaven van een aantal spelers uit de Nederlandse top. Met twee spelers bij de beloften en twee spelers bij de jeugdselectie is RPC ABA bij de Nationale Selecties goed vertegenwoordigd.