Overval Rijswijkse Lindelaan Bij Team West

De recherche in Rijswijk vraagt dinsdag 5 juli om 17.00 uur in het regionale opsporingsprogramma Team West aandacht voor een overval op de Tabakswinkel Vivant de Linde aan de Lindelaan 243 te Rijswijk.
Op vrijdag 25 maart 2016 omstreeks 08.30 uur overvielen twee mannen de Rijswijkse tabakswinkel. Zij maakten daarbij gebruik van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De twee daders zijn na de overval lopend gevlucht in de richting van de van Dijcklaan. De politie is nog steeds op zoek naar de twee verdachten en kan uw hulp daarbij goed gebruiken.
Mogelijk bent u getuige geweest van de overval of heeft u na de overval de twee verdachten zien wegrennen. Ook mensen die iets is opgevallen in het winkelcentrum of in de buurt van de Lindelaan, kunnen de politie helpen. Heeft u informatie die van belang kan zijn? Dan bent u een belangrijke getuige. U kunt deze informatie delen met de recherche via 0900-8844.
Liever anoniem ? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Team West wordt op dinsdag 5 juli 2016 vanaf 17.00 uur uitgezonden en daarna dinsdagavond en woensdag overdag nog enkele malen herhaald.