J 22 genomineerd voor Ondernemersprijs Haaglanden 2017

J 22 in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk waar je terecht kunt voor kleding, horloges en sieraden is genomineerd voor de Ondernemersprijs Haaglanden 2017.
“Daar zijn we trots op”, zeggen Monique en Dennis Jasper. Nog maar twee maanden terug verdubbelden zij hun winkeloppervlak. De Ondernemersprijs Haaglanden wil succesvol en excellent ondernemerschap in de regio Haaglanden belonen. Dat doet ze door het uitreiken van een prijs, na een spannende competitie tussen bedrijven. In 2016 won Richard Straver van Online Betaalplatform uit vier genomineerden de OndernemersPrijs Haaglanden 2016.

Bij de opening was burgemeester Michel Bezuijen lovend over J22. “Met plezier en enthousiasme ondernemen jullie en investeren in een verdubbeling van de winkel. Jullie zijn de pioniers van In de Bogaard”. Niet voor niets dan ook dat ze zijn genomineerd!!
Al twintig jaar bestaat J22. Eerst alleen met trendy herenmode. Dat ging goed. Op een moment kwamen daar sieraden en horloges bij. Zoals van Boeddha to Budddha en Kyboe. Het assortiment is verder uitgebreid met horloges van Tommy Hilfinger, Cluse en Guess, sieraden van Ti-Sento en Close to Zen en tassen van X Works, Elvy en by Loulou. J22 werd in 2013 de ‘beste zelfstandige winkel van Nederland’ en twee jaar later de ‘gezelligste winkel van Rijswijk’.
Ondernemersprijs Haaglanden