Made in Italy opent half augustus in de Bogaard

Voor het pand Bogaardplein 11, het voormalige pand van ABN Amro, in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, heeft Annexum een huurovereenkomst gesloten met Made in Italy. Deze huurder gaat op de begane grond een authentiek Italiaans café-restaurant openen van ca. 650 m² groot met terras. Half augustus opent ze haar deuren. Typisch voor de keuken is de variëteit en de seizoensgebondenheid van de pastagerechten. De bereiding op zijn Italiaans, met dagverse ingrediënten, zorgt ervoor dat de smaken van de gerechten volledig tot hun recht komen.
Deze ontwikkeling is alweer een nieuwe impuls voor winkelcentrum In de Bogaard. Het is een mooie invulling van 650m² leegstand op een beeldbepalende plek. Wethouder René van Hemert: “Deze ontwikkeling laat zien dat er vanuit de markt weer vertrouwen is te investeren in het winkelcentrum en dat het gebied potentie heeft zich te ontwikkelen van winkelcentrum tot een levendig centrumgebied. Daar waar wij als gemeente kunnen, zetten we ons in om marktpartijen te faciliteren.”
Annexum: “Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van Adhoc horecamakelaars in collegiale samenwerking met KroesePaternotte.”

Made in Italy past 100% in de visie die er ligt voor winkelcentrum In de Bogaard die de nadruk legt op het ‘beleven’ met foodwinkels en horeca met terrassen.