Gratis tanken bij opening van Argos Rijswijk

Wat een knaller, kans maken op gratis tanken. Donderdag 23 juni tussen 16:00 en 18:00 uur wordt het Argos Rijswijk tankstation in de treubstraat geopend met een spectaculaire openingsactie.
Iedere tankende klant maakt, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, gratis carwash of €6,50 korting op een carwashprogramma bij McWash. Wat een knaller, kans maken op gratis tanken. Donderdag 23 juni tussen 16:00 en 18:00 uur wordt het Argos Rijswijk tankstation geopend met een spectaculaire openingsactie. Iedere tankende klant maakt, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, gratis carwash of €6,50 korting op een carwashprogramma bij McWash.

Gaat u tijdens de openingsactie op de foto met het promotieteam, dan maakt u daarnaast nog eens kans op een tankpas met €100,- tanktegoed! Altijd een scherpe brandstofprijs Argos Rijswijk tankt u onbemand altijd zeer voordelig. Laat u verrassen door de scherpe brandstofprijzen op Euro 95, Blue One 95 en Diesel.

Bent u ondernemer? Met de GP Groot tankpas tankt u veilig, voordelig en gemakkelijk op bijna 200 Argos, Firezone en Texaco tankstations in Nederland. U profiteert van aantrekkelijke prijsvoordelen, overzichtelijke verzamelfactuur en vele extra’s.

Kijk voor meer informatie op www.gpgroot.nl/tankpas.