Volop zomeractiviteiten bij Trias

Vervelen in de zomervakantie is geen optie met de Summerschool van Trias. Van 11 tot en met 15 juli kun je mee doen aan diverse zomer workshops op het gebied van musical, mode, DJ’ing en beeldend. Kijk voor meer informatie opwww.stichting-trias.nl en schrijf je online in. Kleine kunstenaars van 6 tot 12 jaar kunnen op dinsdag 12 juli aan de slag met het maken van papier en vervaardigen met hun zelfgemaakte papier een heus kunstwerk. De workshop papierkunst wordt gegeven in Museum Rijswijk, waar voorafgaand aan de workshop de papier biënnale wordt bezocht om inspiratie op te doen. De workshop is van 10.00 tot 16.30 uur en kost € 40.
De driedaagse Summerschool Musical is voor kinderen van 6 tot 15 jaar die aan de slag willen met zingen, dansen en acteren. Je wordt in deze workshop begeleid door professionele zang-, dans- en theaterdocenten. Op de derde dag staan de deelnemers in de theaterzaal van Trias met de door hen gemaakte musical. De Summerschool Musical is van maandag 11 tot en met woensdag 13 juli van 10.00 tot 16.30 uur en kost € 95.

Tracks in elkaar over laten lopen, scratchen en effecten toevoegen leer je in de workshop DJ-ing. Jonge DJ’s in de dop kunnen vanaf 8 jaar aan de slag met de draaitafels. Aan het einde van de dag laten de deelnemers horen wat ze geleerd hebben. Er mag natuurlijk gedanst worden! De workshop DJ’ing vindt plaats bij Trias op vrijdag 15 juli van 10.00 tot 16.30 uur en kost € 40.

In de mode workshop op vrijdag 15 juli maak je jouw eigen jurk. Dat wordt flaneren op de boulevard. Onder leiding van een echte fashiondesigner gaan de deelnemers aan de slag met het naaien van een trendy zomerjurk. Aan het einde van de dag lopen de deelnemers over de catwalk. De workshop mode is voor iedereen met en zonder ervaring vanaf 6 jaar, duurt van 10.00 tot 16.30 uur en kost
€ 40.

De workshop mode, musical en DJ’ing worden gegeven bij Trias, Cor Ruysstraat 2 te Rijswijk. De papierkunst workshop wordt gegeven in Museum Rijswijk, Herenstraat 67. Kijk voor meer informatie opwww.stichting-trias.nl en schrijf je online in.