Rijswijkse organisaties op Vrijwilligersplein

Loop je met het idee vrijwilligerswerk te gaan doen in Rijswijk. Ga dan op zaterdag 21 mei van 10.30 – 13.00 uur naar hét Vrijwilligersplein in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Je kan hier terecht voor allerhande informatie over vrijwilligerswerk. Het Rijswijkse Vrijwilligersplein is dé plek waar je kan kennismaken met verschillende maatschappelijke organisaties, verenigingen en bewonersinitiatieven. Loop je met het idee vrijwilligerswerk te gaan doen in Rijswijk. Ga dan op zaterdag 21 mei van 10.30 – 13.00 uur naar hét Vrijwilligersplein in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Je kan hier terecht voor allerhande informatie over vrijwilligerswerk. Het Rijswijkse Vrijwilligersplein is dé plek waar je kan kennismaken met verschillende maatschappelijke organisaties, verenigingen en bewonersinitiatieven.
Naast de informatie kunt u genieten van de prachtige foto’s van fotograaf Ed Hamelink De fotoserie toont de betrokkenheid van vrijwilligers in actie bij acht verschillende organisaties in Rijswijk.
Tijdens Het Vrijwilligersplein komt vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar. Diverse organisaties zijn aanwezig o.a. Vier Het Leven, Groei & Bloei , Humanitas, Stichting Philadelphia, Speel-o-theek Samenspel, Buddy Netwerk en Trias. Zoekt u een zinvolle invulling, wilt u uw talenten delen of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan zeker langs, in de bibliotheek in Rijswijk.
Heeft u als organisatie vrijwilligers nodig, meldt u aan bij caroline.mooij@welzijn-rijswijk.nl. Meer informatie op www.vrijwilligerscentrum.nl