Open dag naschoolse opvang Don Bosco

Jeugdcentrum Don Bosco in Rijswijk heeft sinds januari een eigen buitenschoolse opvang. Onder de titel ’Club Don Bosco’ kunnen kinderen na schooltijd, tijdensa vakanties en op studiedagen verblijven bij leeftijdsgenootjes. Om ouders kennis te laten maken houdt Club Don Bosco op woensdag 13 april een open dag. Don Bosco heeft heel wat te bieden op het gebied van naschoolse opvang. Een groene en veilige omgeving; kinderen krijgen de kans om nieuwe dingen te leren en er wordt zoveel mogelijk buiten gespeeld. Ook binnen is er veel te beleven met een keuken, een theaterzaal en een grote knutselruimte.
Het team heeft veel ervaring met creatieve, sportieve en culinaire activiteiten. Ook de typische Don Bosco-activiteiten zijn mogelijk, zoals speurtochten in het bos, taarten bakken en samen aan een musical werken.

De open dag op 13 april is van 11 tot 17 uur. Ouders en verzorgers kunnen de locatie bekijken, kennismaken met het team en een berekening laten maken van de kosten. Don Bosco zit op het Julialaantje 27 in Rijswijk.

Meer informatie is te vinden op de website.