Björn zoekt stoppers met roken

Björn Lugthart zoekt Rijswijkers die willen stoppen met roken. Ongeveer 25% van de mensen in de regio Haaglanden rookt nog steeds. “Stoppen met roken is goed voor jezelf, je kinderen en je hele omgeving. Ik rook zelf niet, maar weet dat de eerste weken na het stopmoment het moeilijkst zijn. Het helpt als we elkaar stimuleren vol te houden. En als jij 28 dagen stopt met roken, dan wil ik je helpen door je aan te moedigen om vol te houden. Dus druk uit die peuk en sluit je aan bij Stoptober Rijswijk op Facebook!

Rijswijkers die mee willen doen aan de actie kunnen rekenen op de steun van wethouder Björn Lugthart (o.a. Volksgezondheid). Stoppen met roken is één van de doelen van het Rijswijkse  Gezondheidsbeleid. Daarom staat hij achter de actie Stoptober.

De actie start op 1 oktober. Je kunt je aanmelden via www.stoptober.nl  en/of met de Stoptober-app. Via deze app ontvang je dagelijks persoonlijke aanmoedigingsberichten. Je leest ook wat je kunt doen tijdens een moment van ‘craving’: extreme trek in een sigaret. Daarnaast ontdek je hoe je lichaam profiteert van het feit dat je een aantal dagen niet rookt en hoeveel je daarmee bespaart.  Dus druk uit die peuk en sluit je aan bij Stoptober Rijswijk op Facebook!” Daar krijg je persoonlijke aanmoediging van wethouder Björn Lugthart.