4 leuke TIPS voor de Pinsterdagen

Zondag en maandag zijn de twee Pinksterdagen. Zin in wat leuks te doen in Rijswijk?

  1. Gratis roofvogelshow op Landgoed Te Werve

Het Landgoed Te Werve aan Van Vredenburchweg doet mee aan de landelijke Dag van het Kasteel op maandag 5 juni, tweede pinksterdag. Ze zet de deuren op en er is een gratis roofvogelshow om 11.30 en 13.30 uur.

  1. Open dag in De Knaaghof

Op maandag 5 juni, 2de pinksterdag, tussen 11.00 en 16.00 uur, kan je kennismaken met de dieren in Het Knaaghof, Huis te Landelaan 2. Je kan je deelnemen aan een workshop vachtverzorging gegeven. De Wildopvang Delft, Dierenpolitie en Dierenambulance Den Haag zijn er. Voor de kids zijn ook heel veel activiteiten.

  1. Speciale driedaagse Pinkster-editie

Zondag 4 en maandag 5 juni is van 10.00 – 17.00 uur de speciale Pinkster-editie van de Neuzelbeurs Deze traditioneel erg gezellige, drukbezochte editie van de Neuzelbeurs is in de Broodfabriek aan de Volmerlaan.  Er staan ruim 350 kramen en vanaf 12 uur kunnen alle kinderen zich gratis te schminken!

Bijen kijken bij de imkerij Elsenburg bij Lommerijck

Op zondag 4 juni en maandag 5 juni van 10.30 tot 15.30 uur zijn de open dagen bij de Imkerij Elsenburg op Rijswijkse volkstuinvereniging Lommerrijck, naast Herberg Vlietzicht, aan het Jaagpad. Er is een observatiekast aanwezig waar een bijenvolkje achter glas te zien is. De imker laat zien hoe honing wordt geslingerd.