OperAnight in het theater van Steenvoorde

Op woensdag 20 januari om 14.30 uur presenteert het gezelschap Pocket Opera de voorstelling ‘OperAnight’ (try-out) in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk. Op een broeierige avond in de 20’er jaren ontmoeten de artiesten van Parijs elkaar in een café. Een bont gezelschap dat met veel temperament elke mogelijkheid aangrijpt om hun favoriete componist te verdedigen. Ze zingen vol vuur uit ‘La Traviata’ van Verdi, ‘la Bohème’ van Puccini, of wordt het toch iets uit ‘Don Giovanni’? Dit belooft een kleurrijke, afwisselende middag te worden vol prachtige operamuziek!

Pocket Opera is een theatergezelschap van vier musici dat opera op een frisse manier op het toneel wilt zetten. Bestaande uit sopraan Esther Putter, bariton Mitchell Sandler, bas Gerard Legeland en pianiste Caecilia Boschman. Ze staan bekend om hun complete aanpak: ontroerende zang, prachtige kostuums en veel contact met de zaal. Een middag vol passionele opera!
Aanvang 14.30 uur. Einde 16.30 uur. Toegangskaart, inclusief het programma, pauzedrankje en petitfour, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 10,00. Om verzekerd te zijn van een toegangskaart wordt geadviseerd te reserveren via woonzorgcentrum Steenvoorde (Saskia Roos op 070-7541962). De voorstellingen zijn openbaar (niet alleen voor bewoners van Steenvoorde).

Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden.