Theatergroep NuRT speelt Zeikstad – De Musical

Theatergroep NuRT, de jongerengroep van het Rijswijks Jeugd Theater, speelt op 3, 4, 5 en 6 februari de musical Zeikstad (Urinetown). Deze hilarische musical vertelt het verhaal van een stadje waar door de grote droogte niemand meer een privé toilet mag hebben. Iedereen is dus aangewezen op de openbare toiletten. Theatergroep NuRT, de jongerengroep van het Rijswijks Jeugd Theater, speelt op 3, 4, 5 en 6 februari de musical Zeikstad (Urinetown). Deze hilarische musical vertelt het verhaal van een stadje waar door de grote droogte niemand meer een privé toilet mag hebben. Iedereen is dus aangewezen op de openbare toiletten.
“Dit lijkt natuurlijk een zeikverhaal, maar deze musical heeft alles wat u van een musical verwacht. Er is liefde, corruptie, revolutie, humor en vrolijke musical nummers”, aldus NuRT op zijn website.

De voorstellingen zijn deze keer niet in de Rijswijkse Schouwburg, maar in Lijm en Cultuur in Delft. Een van de loodsen van deze accommodatie wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. De musical wordt muzikaal begeleid door een live orkest.

Kaarten voor Zeilstad zijn te koop voor € 17,50. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling een Daghap of VIP-menu te reserveren in restaurant Het Experiment op het terrein van Lijm en Cultuur. Meer hierover is te vinden op de website.

Hier vind je de trailer van de musical Zeikstad.