Echte stoomtrein op Modelspoordagen in Rijswijk

Zaterdag 9 en zondag 10 januari van 10.00 tot 17.00 uur zijn in de Broodfabriek de Nederlandse Modelspoordagen. Reeds tientallen jaren is dit dé beurs voor modelspoorliefhebbers. De tentoongestelde modulebanen vormen een belangrijk onderdeel van het evenement. De Stoomgroep West Zuiderpark komt met een mobiele spoorbaan. Daarnaast bestaat de beurs uit circa 200 verkoopkramen met allerlei producten op het gebied van modelspoor. De Nederlandse Modelspoordagen is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor modelspoorliefhebbers. Deze gezellige beurs vindt jaarlijks plaats in samenwerking met Rail Magazine.
Een belangrijk kenmerk van de Nederlandse Modelspoordagen is de mooie selectie van modelbanen. U kunt ruim 20 banen bekijken bij de stands van verschillende verenigingen en thuishobbyisten. Zo wordt Neu Birkenfeld tentoongesteld. Deze baan van M.S.C. Spijkspoor is nu voor het eerst te zien! Natuurlijk bent u ook aan het juiste adres om uw collectie uit te breiden met (nieuwe of gebruikte) toestellen of materialen.

Speciaal voor de Nederlandse Modelspoordagen komt Stoomgroep West Zuiderpark met de mobiele spoorbaan naar Rijswijk om kinderen de unieke ervaring te bieden om mee te kunnen rijden op een echte miniatuur trein. Daarnaast kunnen de jongsten onder ons hun rangeerdiploma halen.