Persoonlijke hommage aan Toon Hermans

Een heerlijke avond met liedjes van en verhalen over Toon Hermans. Samen met twee geweldige zangeressen en een live-band neemt Maurice Hermans u zondagmiddag 10 januari om 15.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg mee achter de coulissen van het bonte leven van zijn vader. Zing mee met de bekende hits als 24 Rozen en Vader gaat op Stap én geniet van minder bekende of zelfs niet eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire. Laat u verrassen door smakelijke anekdotes en ontroerende verhalen uit zijn privéleven. Zo dichtbij Toon kwam u nog nooit!
Maurice Hermans was van 1971 tot 1991 de manager van Toon, en maakte de groei van zijn vader van nabij mee. Hij vertelt het verhaal van een liedjesman, die lief en leed in prachtige nummers kon verwoorden. Het ware verhaal achter de coulissen, met de bekende hits, maar ook met nooit uitgebrachte juweeltjes.

Zo mooi… maar ook zo onwerkelijk… hij schreef zijn verdriet van zich af met prachtige teksten en soms kwam de clown in zijn schrijven ook weer naar boven. Bereid u voor op wat één van de mooiste avonden van het jaar kan worden.