Daniëlle Sluijter 2e in Veldrit Delft

Zaterdag 12 december werd achter het gebied bij Ikea Delft de veldrit georganiseerd door wtos Delft. Om 12:00 viel het startschot voor de dames categorie en meteen ontstond er een mooie kopgroep met Marieke van Witzenburg, Rilana Soepenberg (beide van Restore cycling) en Daniëlle Sluijter (Westland Wil Vooruit). Al snel in de wedstrijd reed Marieke een gaatje op de rest waar niemand meer naar toe kon rijden. Daniëlle kende vandaag een matige dag en kon het gat niet meer dichten. Achter haar bleef het tot de laatste ronde spannend wie er met de bloemen voor plaats 3 naar huis ging. Uiteindelijk maakte Thamara Pijpers (Restore cycling) het podium af.
Daniëlle vond het een matige wedstrijd ; ‘De start liep al niet helemaal lekker, maar ik kon wel als 3e het veld in. Al heel snel reed Marieke bij ons weg en ik merkte al aan het gevoel in mijn benen dat het geen super dag werd. Gelukkig kon ik wel doorschuiven naar plaats 2 en deze positie vasthouden.’