Win gratis kaarten voor Monkey Town

Monkey Town aan de Lange Kleiweg 1h in Rijswijk is een gloednieuw indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2300 m2 speelplezier. Dinsdag 15 december gaat Monkey Town open voor het publiek. Om dat te vieren verloten ze 3 x 2 gratis entreekaarten voor Monkey Town Rijswijk.
Wil jij twee entreekaarten winnen? DEEL, LIKE = JA! deFacebook-pagina: Monkey Town Rijswijk. De winnaars worden dinsdag 15 december bekend gemaakt! Kinderen kunnen straks klimmen, klauteren, glijden van vier verschillende glijbanen, door tunnels kruipen, rodelen van de rodelbaan, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op acht trampolines en voetballen in de voetbalkooi! Daarnaast is er voor de allerkleinsten een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

De plek is niet alleen voor kinderen fijn, maar ook voor (groot)ouders is het heerlijk ontspannen met gratis wifi, lekkere verse bonenkoffie, verse broodjes, daglicht, ventilatie, fijne stoelen & banken, een plek waar je je laptop kunt openklappen en opladen etc. De begeleiding is gratis (maar wel verplicht).