Kerstmarkt voor zieke Riley-Jay brengt 2.250 euro op

“Al vanaf baby komt Riley-Jay in ons kinderdagverblijf. Toen ze bij hem neuroblastoom vonden, zijn er hier heel wat traantjes gevloeid. Voor de behandeling in Amerika is veel geld nodig. Daarom hebben wij deze Kerstmarkt georganiseerd. Alle kinderen van de kindercentra Boemerang en Carrousel hebben lijstjes en versieringen voor in de kerstboom gemaakt die we hebben verkocht. Dat heeft 2.250 euro opgebracht”, vertelt locatie manager Yvonne Floris. Zaterdag 12 december was in de omgeving van de Willem van Rijswijckstraat geen parkeerplaats meer te vinden. Van alle kanten liepen mensen met kinderen naar nummer 7a, de ingang van de kindercentra Boemerang en Carrousel. Buiten stond ook de Kerstman iedereen welkom te heten.
Binnen was het druk, héél druk. In kraampjes werden haakwerkjes en knutsels van de kinderen verkocht. Ook stonden er warme chocolademelk en andere lekkernijen klaar. Voor de kinderen was er peutergymnastiek, lekkere suikerspinnen, boomstammen versieren, schminken en cake versieren.

Iedereen toonde zich begaan met het lot van Riley-Jay. Zo’n nare ziekte die onverwacht het leven van een peuter bedreigd. Immunotherapie in Amerika kan zijn overlevingskansen vergroten. Voor deze behandeling moet Riley-Jay (met het gezin) 6 tot 9 maanden in Amerika verblijven. Hiervoor is veel geld nodig.

Wilt u helpen of meer weten over Riley-Jay, ga dan naar de website www.GoRJ.nl

De Carrouselsrk en de Boemerang zijn onderdeel van Stichting Rijswijkse Kinderopvang en zijn (naast elkaar) gevestigd in het Rembrandtkwartier