Vivian van den Berg in jubileum uitzending Simply 80’s

Speciaal ter gelegenheid van de 350-ste uitzending van Simply 80’s op donderdagavond 10 december, was de singer/songwriter Vivian van den Berg in de studio van Feel Good Radio Rijswijk. Zij zong onder meer ‘Girls wants to have fun’, waarbij ze zichzelf begeleidde op de gitaar. In april 2008 begonnen Arjan Broekhuizen en Arno Spaans met hun jaren 80 programma bij Omroep Rijswijk. Een programma vol met hits uit de jaren 80 maar op hun eigen manier gepresenteerd.
Nu 7 jaar later zijn ze trots om nog steeds hun eigen programma te kunnen maken bij Feel Good Radio, een zender met een eigen karakter vol met nieuws uit je eigen stad en muziek die daar bij past. “Wij hopen zeker door te gaan tot de 500e uitzending en zijn trots om voor Feel Good Radio ons programma te maken”, aldus Arjan en Arno.

De uitzending van donderdag kreeg een speciaal tintje door in het eerste uur een live optreden van Vivian van de Berg, die in 2012 voor het eerst bij Simply 80’s optrad. Vivian is 20 jaar en studeert aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Sinds jongs af aan zing ze al en een aantal jaar geleden is ze ook begonnen met gitaar spelen en is haar eigen nummers gaan schrijven. Zingen is haar grote passie, ze geniet ervan om op het podium te mogen staan en mensen haar liedjes te laten horen!