Ruben en Tijl in Rijswijkse Schouwburg

Er zijn ontzettend veel mooie voorstellingen waar je dit seizoen heen kunt. Voorstellingen waar de podiumkunstenaars tot het uiterste gaan om hun ziel bloot te leggen en er niet voor terugdeinzen daarbij wat jeugdtrauma’s van stal te halen. Prachtig. Maar dat is al vaker gedaan natuurlijk. U kunt ook zaterdag 12 december om 20.15 uur naar De Grote Improvisatieshow in de Rijswijkse Schouwburg komen. Ruben van der Meer en Tijl Beckand (free-loaders van het puurste soort) hebben geen anderhalf uur nodig om te vertellen dat de politiek corrupt is, de wereld in brand staat en de rijkdom oneerlijk verdeeld is. Dat is namelijk zo. Bovendien zingen zij geen liedjes waarbij je drie keer op je horloge kijkt.
Zij willen gewoon zo snel mogelijk veel geld verdienen en jij kunt daarbij zijn! Daar komt geen jeugdtrauma aan te pas.

Gastspelers waar mee wordt gesproken maar waarvan nog niemand bevestigd heeft: Helmut Lotti, The Rock, Conchita Wurst, de neef van Justin Bieber, Winston Bogarde, Pino en de keeperstrainer van Volendam.

Gastspelers die zeer waarschijnlijk meekomen zijn: Jamai (winnaar van de eerste BIG Brother), Wilko Terwijn (de kliekjeskoning uit Bos en Lommer), Alex Ploeg (freelance orgasme-adviseur), Arie Koomen (defensief denker), Rick Paul van Mulligen (acteur, zegt ie..) en Ruben Nicolai (voormalig meisjesidool, thans MILF-icoon).