Rijswijk zet de senioren in beweging

Bewegen is belangrijk. De lichaam is in beweging, je bouwt conditie op én je bent minder ziek. In Rijswijk zijn veel cursussen die hieraan een bijdrage leveren. Ook voor senioren. In de onlangs verschenen brochure Beweeg Mee staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2016. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, in het Stadhuis en in de bibliotheek. Vanaf 4 januari 2016 gaan de bewegingscursussen voor senioren weer van start. Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek, Yoga , Countrylinedansen en Rounddansen. Deze worden gegeven in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde.

In de Marimbahal kunt u terecht bij Ouderensport Plus met een combinatie van gymnastiek en badminton. Speciaal voor de wat jongere senioren die overdag nog aan het werk zijn, worden op de dinsdagavond yogalessen gegeven in wijkcentrum Stervoorde.

In Het Oude Raadhuis start op woensdag 6 januari om 9.00 uur een nieuwe groep seniorengymnastiek

Informatie over de lessen kunt u behalve in de brochure ook vinden op de website welzijn-rijswijk.nl of u kunt bellen naar Welzijn Rijswijk 0070 7579212 (di,wo,do).