Gratis nieuwjaarsvoorstelling/receptie

Ook dit jaar geen traditionele nieuwjaarsreceptie in Rijswijk, maar een gratis wervelende nieuwjaarsvoorstelling met aansluitend van een hapje, een drankje en een praatje met het gemeentebestuur. En dat op Op woensdag 6 januari 2016 om 19.15 uur. Dan begint de 2e editie van “De Glans van Rijswijk” in de Rijswijkse Schouwburg. De voorstelling is gratis toegankelijk voor inwoners van Rijswijk. U heeft wel een entreekaart nodig. De voorstelling wordt verzorgd door talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten en het Rijswijks Jeugdtheater. Naast aandacht voor de podiumkunsten dit jaar ook aandacht voor beeldende kunst. Speciaal voor deze avond heeft het Amateurspalet in de foyer van de Schouwburg een expositie samengesteld.

Gratis entreekaarten
Voor het bijwonen van de nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. Om zoveel mogelijk inwoners in staat te stellen een kaart te bemachtigen is de uitgifte van de kaarten verdeeld over drie dagen. Per dag geven wij een vast aantal entreekaarten uit:
De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar in de publiekshal van het stadhuis op:
• Dinsdagmiddag 15 december, van 12:00 tot 14:00 uur
• Woensdagochtend 16 december van 8:30 tot 12:00 uur
• Donderdagavond 17 december van 17:00 tot 19:00 uur (bij de receptie)

Voor de uitgifte van de entreekaarten reikt de gemeente volgnummers uit. Per persoon mogen inwoners maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op genoemde dagen kunnen de kaarten ook afgehaald worden bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 (tussen 10.00 en 14.00 uur). Op=Op!

Nieuwjaarsreceptie
Na afloop van de nieuwjaarsvoorstelling om ongeveer 20.30 uur is er gelegenheid om met het gemeentebestuur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. De burgemeester houdt zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de receptie, om 21.00 uur. Ook degenen die geen entreekaart voor de voorstelling hebben kunnen bemachtigen zijn van harte welkom op de receptie.

Programma
• 19.00 uur ontvangst, 19.15 uur zaal open
• 19.25 uur welkomstwoord burgemeester Michel Bezuijen
• 19.30 uur aanvang nieuwjaarsvoorstelling “de Glans van Rijswijk”.
• 20.30 uur aanvang receptie in de foyer van de schouwburg
• 21.00 uur nieuwjaarstoespraak burgemeester
• 22.30 uur einde receptie

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Tineke Trompert (Kabinet en Protocol) via (070) 326 16 41 of ttromper@rijswijk.nl