Kerstshoppen in Oud Rijswijk

Gezellige kerstsfeer tijdens Christmas Shopping Night 18 december in Oud-Rijswijk Door Winkelcentrum Oud Rijswijk wordt, in samenwerking met Oude Kerk, Museum Rijswijk en Stichting Buurtschap Oud Rijswijk, op vrijdagavond 18 december tussen 17.00 en 21.00 uur weer de bekende en gezelligste kerstkoopavond van de regio georganiseerd. Het gehele winkelgebied van Oud-Rijswijk is dan gehuld in Dickens kerstsferen. Gezellige kerstsfeer tijdens Christmas Shopping Night 18 december in Oud-Rijswijk Door Winkelcentrum Oud Rijswijk wordt, in samenwerking met Oude Kerk, Museum Rijswijk en Stichting Buurtschap Oud Rijswijk, op vrijdagavond 18 december tussen 17.00 en 21.00 uur weer de bekende en gezelligste kerstkoopavond van de regio georganiseerd. Het gehele winkelgebied van Oud-Rijswijk is dan gehuld in Dickens kerstsferen.
Kerstparade Door Balletstudio Karin den Os is tussen 17.45 uur en 19.00 een kerstparade met muziek en dans die zich door het winkelcentrum Oud Rijswijk beweegt. Kribbetocht Vanaf 18.15 uur worden de lampionnen in Onderwatershof aan de Vredenburchweg uitgedeeld. Hierbij wordt warme chocolademelk uitgeschonken. Begeleid door de Dickensband de koning, diverse herders en engelen start om 18.45 uur de kribbetocht vanaf Onderwatershof naar de Oude Kerk.

Aansteken kerstboom
De Burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, ontsteekt om 19.00 uur de verlichting van de grote kerstboom voor de Oude Kerk. De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk en het gehele programma van de kerstkoopavond vindt u op www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.