350 keer Simply 80’s !

Donderdag 10 december van 19.00 uur tot 21.00 uur zendt Feel Good Radio Rijswijk de special van Simply 80’s uit. Dit naar aanleiding van de 350e uitzending. In april 2008 begonnen Arjan Broekhuizen en Arno Spaans met hun jaren 80 programma bij Omroep Rijswijk. Een programma vol met hits uit de jaren 80 maar op hun eigen manier gepresenteerd. Nu 7 jaar later zijn ze trots om nog steeds hun eigen programma te kunnen maken bij Feel Good Radio, een zender met een eigen karakter vol met nieuws uit je eigen stad en muziek die daar bij past. Wij hopen zeker door te gaan tot de 500e uitzending en zijn trots om voor Feel Good Radio ons programma te maken, aldus Arjan en Arno.
De uitzending van donderdag zal een speciaal tintje krijgen door in het eerste uur een live optreden van Vivian van de Berg, al in 2012 trad ze voor het eerst bij Simply 80’s op. Vivian is 20 jaar en studeert aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Sinds jongs af aan zing ze al en een aantal jaar geleden is ze ook begonnen met gitaar spelen en is haar eigen nummers gaan schrijven. Zingen is haar grote passie, ze geniet ervan om op het podium te mogen staan en mensen haar liedjes te laten horen!
Ze kijkt er erg naar uit om a.s. donderdag bij Simply80’s te zingen en wij hopen jullie ook. Wil je de uitzending van dichtbij live bijwonen kom dan naar de P. van Vlietlaan 2 in Rijswijk.

Onderdeel van de special is de kerst top 3 van de jaren 80. Deze kunnen de luisteraard zelf samenstellen door te mailen naar jaren80hits@gmail.com Verder wordt ook stilgestaan bij de favoriete platen van Arjan en Arno die als een rode draad door het programma heen lopen.

Wij wensen de luisteraars veel luisterplezier en graag tot ziens in onze studio.