Daniëlle Sluijter 3e in veldrit Westland

Zaterdag 5 december werd de 8e wedstrijd van de Easy Washer veldrijden.com verreden. Om 12.00 klonk het startschot voor de 15 dames op het parcours van Westland Wil Vooruit in Honselersdijk. Ook de Rijswijkse Daniëlle Sluijter stond hier aan de start, rijdend voor de Westlandse vereniging. Na een matige start kon Daniëlle zich langzaamaan naar voren rijden, en zo kwam zij op een 2e plek te rijden. De nummer 1, Mascha Mulder van Bodhi Cycling, was al ver uit het zicht.
Lang leek het erop dat Daniëlle de bloemen voor plaats 2 mee naar huis ging nemen, maar in de laatste 2e ronde kwam Marieke van Witzenburg (Restore Cycling) opeens opzetten. Daniëlle kon Marieke niet meer bijhouden, en zo ging de Rijswijkse met de bloemen voor plaats 3 naar huis.

Teleurgesteld was zij niet; ‘Ik ben blij met de 3e plaats, alles gegeven en op het einde was ik gewoon klaar. Marieke start altijd rustig maar rijdt die laatste rondes altijd zo hard. Ik kon er echt niet meer bij blijven. De modder maakte alles nog leuker maar ook zwaarder!’