Kerstmarkt voor zieke Riley-Jay

Zaterdag 12 december is er kerstmarkt in het Rembrandtkwartier. De opbrengst is 100% bestemd voor de behandeling van Riley-Jay, een jongetje van 2,5 jaar met neuroblastoom. De kerstmarkt is van 11.00 tot 15.00 uur bij kindercentrum Boemerang en Carrousel, ingang Willem van Rijswijckstraat 7a in Rijswijk. Riley-Jay is een kindje van kinderdagverblijf Carrousel. Bij hem is onlangs neuroblastoom vastgesteld. Dit is een zeldzame, zeer agressieve vorm van kinderkanker. Immunotherapie in Amerika kan zijn overlevingskansen vergroten. Voor deze behandeling moet Riley-Jay (met het gezin) 6 tot 9 maanden in Amerika verblijven. Hiervoor is veel geld nodig. Daarom organiseren de oudercommissie en de medewerkers van de kindercentra Carrousel en Boemerang deze kerstmarkt.
Voor ouders met kinderen is de kerstmarkt zeker een bezoekje waard. Maar iedereen die van gezelligheid houdt of gewoon het goede doel wil steunen, is van harte welkom. Er staan gezellige kraampjes in een winterse sfeer. Hier zijn o.a. haakwerkjes te koop, heerlijke warme chocolademelk en andere lekkernijen. Voor de kinderen is er peutergymnastiek, lekkere suikerspinnen, boomstammen versieren, schminken en cake versieren.

Wilt u meer weten over Riley-Jay, ga dan naar de website www.GoRJ.nl Voor meer informatie over de kerstmarkt: www.carrouselsrk.nl of www. boemerangsrk.nl Beide kindercentra zijn onderdeel van Stichting Rijswijkse Kinderopvang en zijn (naast elkaar) gevestigd in het Rembrandtkwartier