BOOSTCAMP voor 14 + jongeren van start

Durf je een uitdaging aan, ben je geen watje en ben jij tussen de 14 en 25 jaar. Dan is er nu in Rijswijk de ultime uirdaging. Samen met leeftijdsgenoten outdoor trainen onder professionele begeleiding.
Samenwerken en grenzen verleggen, een training vol avontuur en humor? Daag je zelf uit en kom naar de gratis Boostcamp van Welzijn Rijswijk. Het zijn intensieve buitentrainingen, maar laat je niet afschrikken, immers ze zijn wel aangepast aan jouw eigen niveau. Dus de Boostcamp is ook geschikt als je al een tijd niet hebt gesport of een beginner bent. Je kunt altijd aansluiten

“Je gaat fitter worden en krijgt ook de kans om te groeien in persoonlijke ontwikkeling, dit noemen we de inner boost! Zo zal er elke Boostcamp aandacht zijn voor het verhogen van de weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Weer of geen weer, de Boostcamp kan bijna altijd! Als het echt noodweer is, wordt er binnen getraind”, zegt Yoni Maandag

De Boostcamp duurt 8 tot 10 weken en is op dinsdagavond . ook kan je je aansluiten bij de huidige groep op donderdagavond. Verzameld wordt bij Talentlab PleXat, Schaapweg 4b (naast de Schilp) of bij de Smeltkroes, Pieter Postmapad 4 (vlakbij het Wilhelminapark en de Tubasingel).

Wil je fitter worden en persoonlijk groeien? Ga dan de uitdaging aan en meld je aan voor de BOOSTCAMP bij Yoni Maandag! Mail naar yoni.maandag@welzijn-rijswijk.nl of app met 06 45762952. Vermeld je naam en leeftijd, dan nemen ze contact met je op.