CDA zoekt Fractiemedewerker

De fractie van het CDA in de Rijswijkse gemeenteraad is op zoek naar een fractiemedewerker: Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met CDA-raadslid Johanna Besteman, johannabesteman@gmail.com of 06 – 2162 0909. ‘Heb je interesse in de (lokale) politiek, heb je affiniteit met het CDA en wil jij je inzetten voor Rijswijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!De vier leden van de fractie van het CDA Rijswijk zoeken een fractiemedewerker. Als fractiemedewerker ondersteun je de CDA-fractie. De ondersteuning bestaat uit het geven van inhoudelijk advies (gevraagd en ongevraagd), het organiseren van werkbezoeken en het communiceren hierover via pers en website. Daarnaast woon je de vergaderingen van de fractie bij en vergroot je het bereik van onze social media.
Je hebt aantoonbaar affiniteit met het gedachtegoed van het CDA en je kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Ook heb je een bovengemiddelde interesse voor de (lokale) politiek’
Wij bieden je de kans om te participeren in een politieke omgeving en verschillende opleidingsmogelijkheden. Ook krijg je een vrijwilligersvergoeding.