Muziek en dans voor kleine kinderen

Vanaf januari kunnen jonge kinderen weer terecht bij Trias in Rijswijk voor lessen muziek en dans. Bij Trias, Centrum voor de Kunsten kan iedereen van 1 tot 100 jaar zijn of haar talent ontwikkelen. Trias geeft cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media aan kinderen, jongeren en volwassenen. Trias is gevestigd aan de Cor Ruysstraat 2 te Rijswijk, achter winkelcentrum de Bogaard. Meer informatie: www.stichting-trias.nl Voor de jongste doelgroep is er de ouder-kind cursus Muziek voor dreumesen. Kinderen in de leeftijd van 1,5 tot en met 2,5 jaar gaan samen met een (groot)ouder liedjes zingen, muziek maken en bewegen. Deze cursus is niet alleen leuk, maar helpt ook in de ontwikkeling van het kind.

Muziek voor dreumesen wordt gegeven op woensdag om 09:30 uur. Kinderen van 2,5 jaar tot 4 jaar ontdekken spelenderwijs de wereld van klank, spel en beweging in de korte cursus Het Berenbos op woensdagochtend om 9:30 uur of op donderdagmiddag om 14:30 uur. Beide muziekcursussen kosten €69,- en bestaan uit 10 lessen.

Voor kinderen die niet stil kunnen zitten, zijn er verschillende danscursussen te volgen vanaf januari. Nieuw bij Trias is Kinderdans voor kinderen tussen 4 en 6 jaar. Kinderdans is voor jongens en meisjes die stoere danspasjes willen leren. Deze cursus is ideaal als voorbereiding op een cursus breakdance, streetdance of hiphop. Kinderdans is vanaf 7 januari 10 keer op donderdag om 16.50 uur en kost €64,-.

Dansen kan ook in de korte cursus Peuterdans voor kinderen van 2 tot en met 3 jaar en in de korte cursus Disney Dance voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Peuterdans is op woensdag om 10:00 uur en om 10:45 uur en op zaterdagochtend om 10:00 uur en 10:50 uur. Disney Dance wordt gegeven op zaterdag om 12:45 uur en om 13:35 uur. Beide cursussen kosten
€63,- voor 10 lessen.

Heb je een Ooievaarspas, dan kom je in aanmerking voor korting. Bij Trias, Centrum voor de Kunsten kan iedereen van 1 tot 100 jaar zijn of haar talent ontwikkelen. Trias geeft cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media aan kinderen, jongeren en volwassenen. Trias is gevestigd aan de Cor Ruysstraat 2 te Rijswijk, achter winkelcentrum de Bogaard. Meer informatie vind je op www.stichting-trias.nl

foto peuterballet Trias, foto door Thomas Nondh Jansen