Arti-Shock heeft kunst in de uitverkoop

Onder het thema Kunstkado verkoopt galerie Arti-Shock in de Schoolstraat kunstwerken van haar leden voor een heel schappelijke prijs. De kunst wordt een klein beetje cadeau gegeven. Maar tegelijk is het een stimulans voor het publiek om kunst eens cadeau te geven aan vrienden en geliefden. De decembermaand is daar bij uitstek geschikt voor. Wat vooral opvalt bij deze expositie is de diversiteit; er worden foto’s, schilderijen, objecten, sieraden en kerstversiering aangeboden van de hand van zo’n 40 kunstenaars. Dat zijn lang nog niet alle kunstenaars-leden die bij Arti-Shock zijn aangesloten ( dat zijn er 140), maar garandeert toch een grote verscheidenheid.
Alle kunst is natuurlijk uniek en handgemaakt en een bezichtiging meer dan waard. Ook de gemeentelijke kunstaankoopregeling kan door de galerie van Arti-Shock verzorgd worden: de korting op kunst kan dan oplopen tot 20%.

De galerie van de kunstenaarsvereniging is open op woensdag t/m zondag van 13-17.00, op zaterdag van 11-16.00. Ook op de Dickens-avond van 18 december doen de Rijswijkse kunstenaars mee! Na de kerstdagen is de galerie gesloten tot 8 januari.