Gratis Spectaculaire Vuurwerkshow in Rijswijk

Met het oog op Oudejaarsavond en het bijbehorende vuurwerk, organiseert Sport & Evenementen Haaglanden in samenwerking met de Rijswijkse Vuurwerkhal een spectaculaire vuurwerkshow op vrijdag 11 december.
Burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen opent om 19.30 uur de vuurwerkshow op het Sportpark Prinses Irene. Deze vuurwerkshow gaat gepaard met een voorlichting over het veilig afsteken van vuurwerk. Iedereen is vanaf 19 :00 uur welkom voor de vuurwerkshow op het Sportpark Prinses Irene.

Tijdens deze show krijgt men voorlichting over het veilig en verantwoord afsteken van vuurwerk. Alle bezoekers ontvangen na afloop nog een gratis goodiebag met daarin diverse informatie over het veilig omgaan met vuurwerk, een vuurwerkbril en een aansteeklont zodat iedereen veilig kan beginnen aan de jaarwisseling !

Vanwege de verwachte drukte , en het geringe aantal parkeerplaatsen , worden bezoekers aangeraden om met het openbaar vervoer of per fiets naar Sportpark Prinses Irene te komen. Zet het dus allemaal in je agenda en kom vrijdag 11 december naar de vuurwerkshow voor een fantastische avond!