Kerst-cheque bewijst haar waarde

De afgelopen maanden heeft Welzijn Rijswijk organisaties en bewoners benaderd voor deelname aan een kerstcheque. Voorwaarde van de kerstcheque is dat zij een activiteit organiseren die de onderlinge saamhorigheid in de straat of buurt verbetert of vergroot. Dit jaar is een record aan kerstcheques uitgegeven. Welzijn Rijswijk organiseerde woensdag 25 november in Wijkcentrum Stervoorde een feestelijke uitreiking waarbij 15 cheques aan bewoners werden overhandigd door de wethouders Nicole Dierdorp en Björn Lugthart.De kerstcheque heeft een waarde van maximaal €400,-.

Een jury met onder meer Ralph Julsing van Groot Rijswijk, Ad Geerlings, die de wijkagenten aanstuurt, en Wethouder Marloes Borsboom beoordeelden de ideeën. Ze hadden het niet gemakkelijk. Het toont aan dat anno 2015 bewoners er steeds meer aan gewend raken zelf initiatief te nemen voor van alles in hun eigen leefomgeving.

Als Omroep Rijswijk vinden we het leuk alle winnaars – in willekeurige volgorde – te noemen:

Woensdagmiddag was de uitreiking van de cheques bij Welzijn Rijswijk in Wijkcentrum Stervoorde. Als Omroep Rijswijk vinden we het leuk alle winnaars – in willekeurige volgorde – te noemen:
– Buurthuiskamer Te werve
– Huis Te Lande
– RijswijkBuiten/Sion
– Bewonerscommissie Titus Brandsma
– Bewoners Aletta Jacobs
– Don Bosco
– Endezant
– Bewoners commissie Mgr. Bekkerslaan
– Groeninitisitef Genieten aan de Trekvliet
– Bewonersclub Steenvoorde Zuid
– Amal
– Steenvoorde Noord
– Bewoners H.R. Holst;aan
– Bewoners Rembrandtkade

Wat Omroep Rijswijk betreft : TOPPIE