Harbour Village is klein RijswijkBuiten

Op verkoopdagen voor projecten in RijswijkBuiten staan potentiële kopers in de rij. Vaak is er zelfs sprake van loting bij teveel animo. Misschien minder opvallend, maar zeker zo succesvol is Harbour Village.
Vroeger een troosteloos havengebied, nu een inspirerende ruimte om te werken, wonen en te recreëren. Ook hier waren fase 1 en 2 bij de start al uitverkocht. Nu rest nog het Lighthouse. De 27 bedrijfsruimten zien er niet alleen fraai uit maar bieden bovenal een geweldige werkruimte. Door de vrije hoogte tot bijna 9 meter, de verschillende afmetingen en de prachtige ligging aan het water is het een geweldige plek om te werken en te ondernemen. En dat allemaal voor 105.000 euro vrij op naam, dus zonder extra kosten

Harbour Lighthouse is een vrij kavel van circa 900m2 en biedt veel mogelijkheden. Horeca, bedrijfsruimte, kantoor, leisure of natuurlijk een combinatie van deze mogelijkheden. Zoals de naam doet vermoeden biedt Harbour Village de mogelijkheid om een haven te realiseren. De mogelijkheid om deze haven te exploiteren is goed te koppelen aan de horecamogelijkheid van Harbour Lighthouse.