Repair Café met politie naar school

Op maandag 14 december van 14.00-16.00 uur is de laatste Repair Café van het jaar en wel in de nieuwe Basisschool De Bult aan de Van Rhijnweg 7 in RijswijkBuiten.
Het Repair Café staat in het teken van de fietsverlichting. De fietsen van de kinderen van de basisschool worden van 13.00 tot 14.00 uur gecontroleerd op goede verlichting. Dat is belangrijk in deze dagen dat het ’s ochtends lang donker is. Ook voor Rijswijkers van wie de verlichting niet meer werkt zoals die zou moeten werken zijn welkom, dan helpen de vrijwilligers van het Repair Café deze weer in orde te maken. De bedrijfsfiets van Omroep Rijswijk hapert regelmatig, deus wij gaan er zeker naartoe !

In het kader van veiligheid en preventie zijn er twee agenten van de Politie Haaglanden aanwezig tijdens dit Repair Café. Wilt u voorlichting of advies over de veiligheid van uw fiets dan zullen zij u graag te woord staan. Repair Cafés zijn gratis toegankelijk en draaien om samen te repareren.

Breng ook uw kapotte huis- tuin- en keukenspullen van thuis mee. De reparateurs staan voor u klaar. Breng ook dat leuke kledingstuk mee waar de zoom van los is. De vrijwilligsters zitten achter de naaimachine klaar om samen met u aan de slag te gaan.
In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van inzien.

Heeft u niets te repareren kom dan naar RijswijkBuiten voor een kopje koffie of thee. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een praatje.