Stempelactie in Winkelcentrum Oud Rijswijk

Tot en met 31 december 2015 wordt de December Stempelactie gehouden in winkelcentrum Oud Rijswijk. Bij iedere aankoop (ongeacht het bedrag) ontvangt u een gekleurde stempel op de stempelkaart. Er zijn vier kleuren stempels verspreid onder de ondernemers in Oud Rijswijk. Bij iedere winkel is op het raam aangegeven welke kleur stempel deze winkel heeft. Op de stempelkaart moeten vier verschillende kleuren stempels op de stempelkaart verzameld worden. Alle vier de kleuren stempels moeten op de stempelkaart staan en alle acht vakjes moeten gestempeld zijn om mee te dingen naar de fantastische prijzen. Alleen volledig ingevulde (achterzijde) stempelkaarten doen mee aan de prijstrekking.
De stempelkaarten kunnen tot en met 31 december 2015 ingeleverd worden in de rode ton die bij Koster Klokken, Herenstraat 63A staat. Na 2 januari 2016 worden de prijswinnaars getrokken. Alle prijswinnaars ontvangen schriftelijk bericht van de gewonnen prijs. De gewonnen prijzen worden door de prijswinnaars opgehaald in de winkel die de prijs ter beschikking heeft gesteld. U mag zoveel stempelkaarten inleveren als u wilt.

De te winnen prijzen van de stempelactie staan vermeldt op de website www.winkelcentrumoudrijswijk.nl. De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk vindt u op onze website www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.