Eerste LEGO wedstrijd in Rijswijk

Op zaterdag 21 en zondag 22 november wordt tijdens het Crea-weekend in de Broodfabriek aan de Volmerlaan er een voor het eerst een LEGO bouwwedstrijd georganiseerd op het activiteitenplein.
Om 11.30 uur, 13.30 uur en om 15.30 uur is er een kwartier de tijd om iets moois te creëren met bouwstenen. De winnaar wordt meteen bekend gemaakt en krijgt een prachtige prijs.
Het Crea Weekend heeft plaatsvindt op 20,21 & 22 november van 10.00 tot 17.00 uur in De Broodfabriek in Rijswijk, wordt voor het eerst een LEGO bouwwedstrijd georganiseerd.
Ook kunnen alle kinderen zich op zaterdag en zondag gratis laten schminken door Schmink City. Van 12.00 uur tot 14.00 uur is dit mogelijk op het activiteitenplein in de beurs hal. Word een prinses een mooie vlinder of een tijger, het kan allemaal dit weekend in De Broodfabriek.

Bezoekers kunnen ook zelf creatief bezig zijn tijdens diverse workshops, welke zoveel mogelijk in het teken staan van de feestdagen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Cristel Creatief aan ga aan de slag met Powertex. Ook op het activiteitenplein worden er volop workshops gegeven waaraan deelgenomen kan worden.

Tijdens het Kerst Crea Weekend is de beurshal gevuld met hobby’s zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en doe-het-zelfpakketjes zijn hier te vinden en allemaal in het teken van de feestdagen.