Rijswijkse Meesterbakker neemt drie winkels over

De Rijswijkse Meesterbakker Roodenrijs heeft drie winkels overgenomen van bakker Driessen uit Den Haag.
Het gaat om de winkels van de onlangs failliet verklaarde bakkerij Victor Driessen in de Fahrenheitstraat, de Goudsbloemlaan en de Badhuisstraat. De winkels gaan zo snel mogelijk weer open. “De winkel in de Fahrenheitstraat openen we donderdag 12 november alweer, de andere twee ook het liefst nog voor het weekend. We willen graag het huidige personeel van deze winkels over te nemen. Zij kennen de klanten, de wijk en de gewoontes”, aldus de directie.

In deze nieuwe vestigingen zal misschien niet direct het complete Meesterbakker Roodenrijs assortiment verkrijgbaar zijn. Enerzijds omdat de samenstelling van het assortiment afgestemd wordt op de smaak en wensen van de klanten uit de buurt.

“Anderzijds vergt de overname ook wat aanpassingen voor onze bakkers en chauffeurs, waardoor misschien niet direct alle producten verkrijgbaar zullen zijn. We gaan ons uiterste best doen om deze winkels zo snel mogelijk te voorzien van lekker brood en banket. We hebben hoe dan ook een drukke tijd voor de boeg met de komende feestdagen. Daarom plannen we in januari 2016 een officiële opening voor deze drie nieuwe vestigingen”.

Meesterbakker Roodenrijs is een bakkerij met 16 eigen winkels in de regio Westland-Haaglanden. Zij bakken elke dag een ruim assortiment brood en banket in de Meesterbakkerij aan de Langer Kleiweg in Rijswijk. Van daaruit brengen ze elke ochtend al het vers gebakken brood en banket naar de winkels. Bovendien leveren ze ook nog op tal van andere adressen (bedrijfsrestaurants, kleine supermarkten en zorginstellingen) verse producten af.