Samen Tegen Eenzaamheid zoekt maatjes

“Ik ben Ton, 42 jaar, advocaat en sinds 5 maanden MAATJE. Toen ik van het project ‘Samen Tegen Eenzaamheid’ hoorde heb ik direct gereageerd. En daar heb ik geen minuut spijt van gehad.
Doe net als ik en maak één keer in de 14 dagen 2 a 3 uurtjes vrij om een eenzame buurtbewoner een beetje gelukkiger maken! Mijn ervaring is dat die paar uurtje echt het verschil maken”. En iedereen kan ‘t, – door met een beetje aandacht, een gezellige babbel, een luisterend oor bieden, een advies en wat steun-, iemand een stukje op weg helpen naar een betere dagbesteding.

En of je nu man, vrouw, jong, oud, buschauffeur, leerkracht, dokter of student bent, je bent hard nodig! Meedoen?

Bel of mail met:Hanni van Waasdijk, Projectcoördinator Welzijn Rijswijk
T: 06-40602287 M: hanni.vanwaasdijk@welzijn-rijswijk.nl
Dan zoeken we een maatje voor jou/ voor u!