Omroep Rijswijk brengt begrotingsspecial donderdag op TV

Morgen is de tweede begrotingsavond van de gemeenteraad van Rijswijk waarin gekeken wordt waaraan in 2016 het geld wordt uitgegeven. In het potje zit 170 miljoen, maar elke euro kan je maar één keer uitgeven. De eerste avond op 3 november creëerde geen vuurwerk, maar in hoofdlijnen complimenten met hier en daar een kritische noot. Omroep Rijswijk, de lokale omroep van Rijswijk, maakte op 21 oktober bekend een begrotingsspecial op tv te maken rondom de begrotingsvergaderingen. De inhoud van het programma is ondertussen bekend. In de special zullen alle fractievoorzitters van de gemeente Rijswijk hun reactie geven op de begroting. Ook Nicole Dierdorp, wethouder financiën en andere collegeleden komen aan het woord, alsmede burgemeester Michel Bezuijen.
‘Als lokale omroep van Rijswijk vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij alles wat er in de gemeente Rijswijk gebeurt. Daarom volgen wij het nieuws dagelijks op de voet via ons nieuwsplatform van Rijswijk. De begroting mag in die berichtgeving niet ontbreken’, aldus Omroep Rijswijk.

De begrotingsspecial wordt op donderdag 12 november vanaf 19:00 digitaal uitgezonden via Ziggo op het televisiekanaal 43 van de Rijswijkse lokale omroep. De uitzending zal eerder die dag via het nieuwsplatform van Omroep Rijswijk ‘on demand’ reeds te bekijken zijn.