Ontmoetingsavond voor alle bewoners van oud Rijswijk

Woensdag 18 november is er een bijzonder diner in het Cardia Onderwatershof. De avond is bedoeld als ontmoetingsavond voor alle bewoners van oud Rijswijk en wordt georganiseerd door Resto VanHarte in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Ook stichting Welzijn Rijswijk is betrokken bij de uitvoering van deze ‘pop-up’, ook voor wat betreft de werving van bewoners. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde Samen voor de wijk en stadNaast een heerlijk driegangendiner, waarbij rekening gehouden wordt met vegetariërs en halalwensen, worden er deze avond ook ideeën over Rijswijk geserveerd. Alle gasten zijn uitgenodigd om mee te denken en te praten over Rijswijk. Er zijn vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig. Tegelijkertijd kan met kennis maken met Resto VanHarte.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom op woensdag 18 november om aan te schuiven in Resto VanHarte Rijswijk, Cardia Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg 26. Het Resto is open vanaf 17.30 uur, het gezamenlijk diner begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Het diner is voor deze avond gratis. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Zie ook www.restovanharte.nl.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Resto VanHarte is hét recept voor een betere buurt.