Speelruimte Park Steenvoorde vanavond klaar

De laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe speeltoestellen in Park Steenvoorde. Vanavond is alles opgebouwd. Het ziet er fantastisch uit. Alle Rijswijkse kinderen zullen dolgraag hier aan de gang gaan. Maar het duurt nog een weekje om het terrein weer in orde te maken. Het is nu nog erg blubberig. Maar de natuurlijke uitstraling zorgt ervoor de dat speeltoestellen prima in de omgeving passen en de fantasie van de kids prikkelen. De gemeente Rijswijk heeft samen met de inwoners gezorgd voor deze uitdagende en veilige speelruimtes. De speelplek in Park Steenvoorde is heringericht waarbij een aantal van de speeltoestellen zijn vervangen.
Bij het maken van de plannen is de gemeente afgelopen jaar met kinderen en volwassenen in gesprek gegaan om te kijken welke ideeën er zijn voor de inrichting van de speelplek.

Zo zijn in april de wensen van kinderen en volwassenen met elkaar besproken. In juni is vervolgens het ontwerp aan belangstellende kinderen en omwonenden gepresenteerd. Het voorstel is de afgelopen maanden verder uitgewerkt en HvR. Speeltotaal Veenendaal B.V. zorgt voor de realisatie.