Veel animo in Rijswijk voor groepsaankoop zonnepanelen

Er blijkt veel animo voor de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland. Inmiddels hebben al 173 inwoners van de gemeente Rijswijk zich aangemeld als deelnemer. De inschrijving voor de actie sluit op 11 november, geïnteresseerden hebben dus nog een week om zich vrijblijvend in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl SamenZonneEnergie is blij met het mooie aantal inschrijvingen tot op heden, want hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te sterker staan we om een goed aanbod voor alle deelnemers te bedingen.
De interesse in het opwekken van eigen duurzame energie is begrijpelijk. Gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in 6 tot 10 jaar volledig terug. De systemen gaan minimaal 25 jaar mee, terwijl de elektriciteitsprijzen verder toenemen. Een dergelijke investering rendeert vele malen beter dan een gemiddelde spaarrekening.

Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. Deze leveranciers mogen niet zomaar meedoen, maar doorlopen eerst een uitgebreid kwalificatieproces. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet alle deelnemers een scherp aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem op maat.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend deelnemen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl.