Te Werve klimt naar eerste plaats, periodetitel in beeld

In de zaterdag 3e klasse speelde Te Werve een goede wedstrijd tegen Naaldwijk. Door de 2-4 overwinning staan de Rijswijkers nu op de eerste plaats. Te Werve ging direct voortvarend van start. Binnen een minuut stond de Rijswijkse formatie al met 0-1 voor. Niet veel later werd de 0-2 genoteerd. Te Werve was gevaarlijk in de eerste helft. Ook Naaldwijk kreeg haar mogelijkheden, maar de rust werd met een 0-2 stand bereikt. Na de rust zette Naaldwijk meer druk, maar Te Werve scoorde 0-3, ook 0-4 volgde. Na een onderbreking, omdat de keeper van Te Werve tegen de paal een hersenschudding opliep, werd het duel uitgespeeld. Naaldwijk scoorde twee keer, maar de zege van Te Werve kwam niet meer in gevaar.Te Werve klimt door deze overwinning naar de eerste plaats en heeft een punt voorsprong op sv Honselersdijk. Te Werve kan nu de eerste periodetitel binnenhalen.