Gothic & Fantasy beurs in Broodfabriek

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober van 10.00 tot 17.00 uur wordt in De Broodfabriek aan de Volmerlaan voor de 24e keer de Gothic & Fantasy Beurs gehouden.
Iedereen geïnteresseerd in een fantasie wereld is dan ook van harte welkom tijdens dit succesvolle indoorevent. Liefhebbers van muziek zijn tijdens dit weekend op de Gothic & Fantasy Beurs op de goede plek. O.a. de volgende artiesten zijn geboekt; Harmony Glen, Kowai, Sowulo en Bunch of Bastards. Voor meer informatie over deze artiesten of het speelschema, kijk op www.gothicbeurs.nl.

Naast al het entertainment zijn er ook voldoende sfeervolle stands te vinden. Altijd al op zoek geweest naar een mooie corset? Een mooi fantasy beeldje? Crazy lenses? Kristallen schedels? Victoriaanse kleding? Zwaarden en nog veel meer Gothic en Fantasy artikelen? Of wilt u dreads laten zetten? Dan bent u op 24 & 25 oktober op het goede adres in de Broodfabriek!

Wilt u meer informatie over uw bezoek aan de Gothic & Fantasy Beurs of een kraam boeken? Alle informatie is beschikbaar op de website van de Gothic & Fantasy Beurs; www.gothicbeurs.nl of telefonisch via 070-3075900.