Rijswijkse Debby Koster genomineerd voor Hulp van het Jaar verkiezing 2015

Debby Koster uit Rijswijk is genomineerd voor de Hulp van het Jaar verkiezing 2015. Zij is genomineerd vanwege haar zorgzaamheid voor anderen en maken kans op de titel. Er zijn lovende woorden over Debby.Debby denkt altijd mee. “Ze kijkt echt hoe ze ons en onze zoon kan helpen en ondersteunen”, zegt een cliënt van Debby. Tot en met 15 november kan er gestemd worden op de hulpen. Kijk op http://www.hulpvanhetjaar.nl/de-verkiezing/ over de Hulp van het Jaar Verkiezing Iin de week van 15 november wordt de winnaar van deze felbegeerde titel en een ballonvaart, bekend gemaakt. Stemmers maken tevens kans op mooie prijzen.
Stem op de Hulp van het Jaar
De Nationale Hulpgids is op zoek naar de beste hulp van 2015. Iemand die met plezier en toewijding zijn/haar werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doet. Iemand die net dat beetje extra geeft!

Alle provincies worden vertegenwoordigd door de genomineerden. Vanuit het hele land hebben cliënten, collega’s en familie hun favoriete hulpen genomineerd en nu is het publiek aan zet. In deze tijden van enorme bezuinigingen is er volgens de Nationale Hulpgids een positieve kijk op de zorg nodig.

Daarom organiseert het de Hulp van het Jaar verkiezing, Tijdens deze verkiezing staat men stil bij alle geweldige mensen die anderen écht willen helpen.