Speelruimte Park Steenvoorde wordt aangepakt

Kinderen hebben veel fantasie. Bij speelruimtes is het leuk te kiezen met een natuurlijke uitstraling. De gemeente Rijswijk zorgt graag samen met haar inwoners voor uitdagende en veilige speelruimtes in de gemeente.
Daarom gaan ze vanaf 26 oktober de speelplek in Park Steenvoorde herinrichten, dat zal zo’n vier weken duren. De gemeente vervangt een aantal van de speeltoestellen. Bij het maken van de plannen is de gemeente afgelopen jaar met kinderen en volwassenen in gesprek gegaan om te kijken welke ideeën er zijn voor de inrichting van de speelplek.

Zo zijn in april de wensen van kinderen en volwassenen met elkaar besproken. In juni is vervolgens het ontwerp aan belangstellende kinderen en omwonenden gepresenteerd. Het voorstel is de afgelopen maanden verder uitgewerkt en HvR Speeltotaal Veenendaal B.V. is als aannemer geselecteerd.

Op maandag 26 oktober starten de herinrichtingswerkzaamheden. De werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, in totaal 4 weken en voert de aannemer in een aaneengesloten periode uit.

Tijdens de werkzaamheden is het fiets- en voetpad ter hoogte van de speelplek afgesloten. Fietsers en wandelaars worden omgeleid via de andere zijde van de Generaal Spoorlaan. De ingangen naar Park Steenvoorde via de President Kennedylaan en de ingang vanaf de Generaal Spoorlaan blijven gedurende de werkzaamheden toegankelijk.

Voor vragen kan u bellen met 14 070 of stuur een mail naar speelplekken@rijswijk.nl