Herfsttijd is Ontdekkerstijd, wat wordt jouw nieuwe hobby?

Deze herfst zijn er weer nieuwe cursussen bij De Ontdekkers. En wel tien stuks, na schooltijd op verschillende locaties in Rijswijk. De kids van Rijswijk kunnen hieraan vanaf 2 november meedoen. Aanmelden kan tot en met 23 oktober. Kijk voor meer informatie over de inhoud, locaties en tijden van de cursussen op www.ontdekkersrijswijk.nl. Bij een Ontdekkerscursus maken kinderen in zes lessen kennis met nieuwe hobby’s en sporten. De cursussen worden samen met Rijswijkse verenigingen en culturele instellingen georganiseerd. Deze herfst is er aandacht voor muziek, dans, beweging, koken en kunst. Zo kunnen kinderen leren fotograferen, striptekenen of online video’s maken. De oosterse vechtkunst taekwondo stimuleert doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen bij kinderen.
Experimenteren met verschillende muziekinstrumenten kan bij de cursus bij Music4Kids, maar ook het leren bespelen van de Afrikaanse djembétrommel is mogelijk. Voor de allerkleinsten is er peutergym en het Berenbos, waarbij peuters zingen, dansen en spelen met kleine instrumenten. Uniek deze herfst is de cursus breakdance, gegeven door Everybody Dance Now-finalist Romario Gomes. Kinderen leren de basis van breakdance zoals toprocks, footwork, power moves en freezes. Voel de liefde voor muziek en dans tijdens deze te gekke cursus.
Een Ontdekkerscursus kost €15 en bestaat uit zes lessen, die gegeven worden door bekende Rijswijkse organisaties en verenigingen. Alle cursussen beginnen in de week van 2 november. Kijk voor meer informatie over de inhoud, locaties en tijden van de cursussen op www.ontdekkersrijswijk.nl. Aanmelden voor een Ontdekkerscursus kan via de website t/m 23 oktober (17.00 uur).