Brutale en hardhandige poging straatroof in Rijswijk

Op vrijdagavond 16 oktober, rond 23:15 uur, vond op de Schaapweg tussen de Pr. Marijkesingel en de Sir Winston Churchillaan een brutale poging straatroof plaats. Het slachtoffer reed op de fiets toen van achter twee onbekende personen opdoken. Hij werd van zijn fiets getrapt en viel. Toen het slachtoffer op de grond lag probeerden ze zijn horloge weg te nemen.
Het slachtoffer heeft zich kunnen verdedigen door van zich af te trappen en in ieder geval één van zijn belagers een flinke klap in het gezicht te geven. Zonder buit is men vervolgens gevlucht in de richting van de Sir Winston Churchillaan.

De verdachten waren in het donker gekleed en droegen een capuchon over het hoofd. Eén van hen droeg een soort gewatteerde jas met geweven vlakken erop. Men verplaatsten zich op een fiets. Eén van de verdachten heeft mogelijk letsel opgelopen in het gezicht. Voor zover bekend is er geen gebruik gemaakt van wapens.

Bent u getuige geweest of beschikt u over informatie die mogelijk waardevol is voor de politie? Neem dan direct contact op via 0900-8844 ofhttps://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen onder vermelding van kenmerk 2015303361. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.