Wellantcollege Rijswijk Mbo behaalt zilveren certificaat Eco-Schools

Wethouder Marloes Borsboom bezocht vanmiddag, op donderdag 15 oktober, het Wellantcollege Rijswijk Mbo aan de Huis te Landelaan. De school heeft het zilveren certificaat Eco-Schools uitgereikt gekregen. Eco-Schools is een internationaal keurmerk voor duurzame scholen. “Wellantcollege Rijswijk Mbo is al twee jaar hard aan de slag om officieel een Eco-School te worden, een school waar duurzaamheid binnen de school serieus wordt genomen. Nu met trots vorig jaar het bronzen certificaat behaald te hebben, kan Wellantcollege Rijswijk nu melden dat ook het zilveren certificaat binnen is”,
Het Wellantcollege Rijswijk gaat voor duurzaam. Het komende jaar gaat het volledige docententeam alles onder de loep genomen en in kaart gebracht waar, hoe en wanneer duurzaamheid bij de leerlingen onder de aandacht wordt gebracht en waar nog verbeteringen aangebracht kunnen worden.
Met het behalen van het zilveren certificaat zijn zij nog één stap verwijderd van het behalen van de groene vlag, het bewijs dat Wellantcollege Rijswijk Mbo zich een échte Eco-School mag noemen!