Welk wijkinitiatief krijgt cheque van 400 euri

Welzijn Rijswijk gaat ook dit jaar een flink aantal eindejaarsinitiatieven in de buurt honoreren met een Kerstcheque van maximaal € 400,-. De belangrijkste doelstelling van deze cheque is het verbeteren/vergroten van de onderlinge saamhorigheid in uw straat of buurt . De voorwaarden die zijn verbonden aan de Kerstcheque staan op www.welzijn-rijswijk.nl . Een formulier voor de Kerstcheque moet vóór 18 november 2015 zijn ingeleverd zijn bij Welzijn Rijswijk. Alle aanvragen worden beoordeeld door een deskundige jury.U kunt extra ‘bonuspunten’ verdienen door in uw programma activiteiten op te nemen die georganiseerd worden door jongeren of voor jongeren en kinderen.

Ook zijn er extra punten te verdienen als u ten behoeve van uw activiteit samenwerkt met bv. de school, de winkeliers of een andere organisatie in uw buurt. De activiteit die de meeste punten heeft gekregen, wint een extra cheque t.w.v. € 100. De winnaars van de Kerstcheque worden bekend gemaakt op woensdag 25 november 2015.
Een formulier voor de Kerstcheque kunt u aanvragen via jose.koster@welzijn-rijswijk.nl

Voor meer informatie: www.welzijn-rijswijk.nl , of mail naar jose.koster@welzijn-rijswijk.nl of per telefoon: 070-7579238 (werkzaam op dinsdag en woensdag van 9 uur tot 17 uur en donderdag van 9 uur tot 13 uur)