Goedkope zonnepanelen nu in Rijswijk

Samen aan de zonne-energie Ooit gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak? Dan is nu uw kans. De gemeente Rijswijk werkt samen met andere gemeenten aan een voordelig inkoopprogramma voor de aanschaf van zonnepanelen. Hoe gaat het in zijn werk In Zuid-Holland werkt een aantal gemeenten in het programma SamenZonneEnergie samen met de onafhankelijke groepsinkooporganisatie IChoose. Via die organisatie kunnen inwoners tussen 12 oktober en 11 november zich vrijblijvend inschrijven voor een groepsaankoop. Daarna worden gekwalificeerde bedrijven gevraagd een offerte te maken.
Die wordt aan u voorgelegd en als u daarmee akkoord gaat, worden de panelen geplaatst en kunt u beginnen met het besparen van energie op een duurzame wijze. Overigens kunnen mkb-bedrijven ook meedoen aan deze actie.

Hoe schrijft u zich in? Op www.SamenZonneEnergie.nl Daar vindt u ook informatie over de vraag of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. En zo bouwen we samen aan een duurzame gemeente Rijswijk.